Hajnalban II. Turulbanszületett Konstantin miniszterelnök váratlanul rendkívüli kormányülést hívott össze, és a kalaptörvényben foglalt „különleges jogrend” értelmében rendeleti úton örök időkre betiltotta a húsgyártást Nagy-Levédiában, arra hivatkozva, hogy az „nemzetbiztonsági kocázatot jelent (itt valószínűleg „kockázatról” van szó, de a sajtóközleményben a Slicc Pali-féle műnyelvelés ortográfiai elvei érvényesültek).

Szógyártó Péter szóvivő elmondotta, hogy agrárforradalmunkra súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentett a húsipar, és a kabinet az egészséges táplálkozás érdekében hozta meg döntését. Kifejtette, hogy állatokat baltával vagdosni különösen nem szép, az csak emberek esetében tartható hősies cselekedetnek, hozzátéve, hogy a húsevés egyébként is magyartalan, globalista dolog. Megjegyezte, ez újabb hatalmas sikert jelent, mivel a Munkahelyvédelmi Akcióterv keretében ismét jól megvédték a káros húsfeldolgozástól a kapuvári húsüzemet, ahol újabb egymillió munkahelyet teremtettek, melyből alig bír válogatni dolgozó parasztságunk. Amennyiben az ember nem eszik húst, sőt nem eszik, úgy kitűnően meg lehet élni 47 ezer forintból is, különben is, Pintér Nem-Maffiózó Sándor útmutatásai alapján mindenki, aki éhes, menjen a susnyásba gombászni – osztotta meg forradalmi tanácsait a szóvivő.

A kiszivárgott hírek szerint miután a kapuvári húskombinátot „nemzetstratégiailag” kiemelt üzemmé nyilvánították, a kormány azt a táplálkozásforradalmi döntést hozta, hogy a kapuvári gyárban ezentúl Túró Rudit gyártanak, erre a célra a hurkatöltő berendezések kisebb átalakítással alkalmassá tehetők, legfeljebb a késztermék a megszokottnál vastagabb lesz. A zseniális ötlettel az ifjú kereszténydemokraták a baráti krasznodari ekegyár munkásaival karöltve a Túrós Rudi és Népi Hímző Szakkör IX. kongresszusán rukkoltak elő, melynek tagjai ezzel fogják hazacsábítani a külföldi imperialisták markába került fiatalok szétszéledt nyáját. A hírre spontán örömtüzeket gyújtottak a barikádokon városszerte, kivált a tévészékházakban, Báháhájerzsótti pedig örömében összehugyozta a Kossuth teret. A turulegyházak kólásdobozzal tartott körmenetben üdvözölték a döntést, hogy így mindennap húshagyó péntek lesz, legfeljebb majd a nyulat átnevezik hallá.

Kérdésünkre a Kurultájisztánban turulformájú Szívcsakra Központ avatásán részt vevő és ott ősi állatáldozatot bemutató KDNP-s Nyálffy István az állította, hogy ő egyébként se eszi a húst, Nagy-Levédiában csak borban utazik, és nála két bebaszás között van az Etil-köz. Emlékeztetett: a legutóbbi Nemzeti Inzultáció során a feltett kérdésre, miszerint Túrós Rudi-e vagy?, a válaszadók 90 %-a válaszolt igennel. Ebből pedig a Nézőpont Kérdése Intézet tudományos elemzői azt a logikus következtetést vonták le, hogy mivel a Baltás Viktor is szereti a maga Túrós Rudiját, ½Ázsiában a zemberek 96 %-a még mindig imádja Dzsugasviki rudiját, ergo a húsipar betiltását is támogatja.

A miniszterelnöki szóvivő bejelentette, hogy az újabb sikeren felbuzdulva facebook-oldalán a Turulbanszületett Bölcs Vezér két év qrmányzás után máris meghirdette az újabb Nemzeti Inzultációt, méghozzá a kékcédulás választás tárgykörében* :


*Indítás után katt a linkért a videó közepére

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr674818026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Menci 2012.10.11. 18:57:20

1. Kapuvár mostanában sokat szerepel az országos médiában.
2. Sajnos soha nem pozitiv összefüggésben.
3. Kik a tulajok? (Mai napig nem tudni egy nevet sem. Nem az ügyvédbojtárról van szó!)
4. Amikor megvették, tudták, hogy mit vesznek. (Minden befektető tudja, mire ad ki pénzt. Ha mégsem, akkor nem befektető, hanem hülye.)
5. Miért vették meg? (Nyerészkeés, trökközés, pénztologatás, itt leírom, ott felveszem, EUs-támogatás, agrár-támogatás,... Csak nem sonkagyártás, nem kolbásztöltés, nem húsipar... No, ide kéne a tranzakciós és spekulációs adó, nem a sárga csekkre.)
6. Ki áll a háttérben?
7. Mit tud az önkormányzat?
8. Mit tud a politika?
9. S ha igen, miért nem?
10.Ki tejel kinek?
..............
..............
Oknyomozás?
1. Miért nem?
..............
..............

Menci 2012.10.11. 19:04:51

Mert mai a hír: 212 embert rúgnak ki a "patinás magyar gyárból".
süti beállítások módosítása