Nem, kedves olvasó. Mielőtt azt gondolnád, hogy ezt a szélsőliberális, Tel Avív- New York tengelyen mozgó karvalytőkés buzilobby mondja, közölném, tévedsz. Hanem!

 

Hanem ezt a Fidesz-ellenességgel nem feltétlenül vádolható, önmagát Magyar Nemzetnek nevező sajtótermék mondja. Imhol olvashatod.

De persze ez is csak az ürgebőrbe varrt bajgyurcsányista elhajlók aknamunkája (ha már a Rákosi-korszak retorikájának újra piaca van az "istenadta" nép körében).

 

S ha ma még csak egy torokra léptek volna rá, eszem-faszom! Több tiszteletet az Origónak!

 

 

 

1 komment

Címkék: 1984

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr416264187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erich 2015.01.16. 01:20:20

Hát ahogy elnézem sokan nem olvassák eme csodás hazaáruló oldalt!Itt meg kell jegyeznem hogy minden igaz magyar aki rátalál erre csodás ám félcédulás elme által képviselt blogra, az gondolkodjon el azon hogy mit is jelent az állandó ócsárlás!Mert ha a ennek a blognak a készítője olyan nagyszerű géniusz is lenne, mint aminek mutatja magát akkor már réges rég ő ülne a polgármesteri székben, de minimum nevét felvállalva pályázná meg azt! De nem eme láng elme erre a tettre nem képes, már csak szerénysége ( vagy ostoba mivolta) miatt sem! Ez a bérblogger ki ezt az oldalt teleírja saját nemzetromboló mocskával, nem más mint hazáját eláruló kivert kutya, megkeseredett ember! Dehát van ilyen, inkább azon lenne hogy szaporítsa a nemzetet szabadidejében, mocskolódik e nép iránt, mely már oly sokat szenvedett a hasonlók miatt! Kedves névtelen hazaáruló jobb lenne ha befognád vérfröcsögő kommunista ősök által vezérelt bérblogger pofádat és elgondolkodnál hogy lehet jobbítani azok sorsát kikre te kénkövet zúdítassz!
süti beállítások módosítása