P.mester 2012.09.13. 09:42

Se kép, se hang

A Molnár TV Kft., amely eddig is számtalan alkalommal bizonyította, hogy a korrekt tájékoztatást, a tárgyilagosságot és a kiegyensúlyozottságot az ungabungai médiatanács szellemében képzeli el, a mai napon a következő műsorral igyekszik megörvendeztetni Félázsia forradalmi gyermekeit:

KAPUVÁRI MŰSOR

2012.szeptember 13-án 19 órától

Ismétlés: szeptember 13-án 19.00 és 23.00 órakor, szeptember 14-én  9.00 és 13 órakor

 

- Önkormányzati hírek

- Első kézből: kapuvári elsősök bemutatása

- Riport Fekete Gézáné gyémántdiplomás pedagógussal

- II. Kapuvár-kupa történelmi íjászverseny

Forrás

 

Most attól az unortodox logikától tekintsünk is el, hogyan lehetséges egy műsort megismételni szeptember 13-án 19 órakor, amikor magát az új adást is ugyanabban az időpontban közvetítik. Ilyen csak a tündérmesében létezhet, de hát nálunk éppen az van, feritél, mi képesek vagyunk arra a világraszóló bravúrra, hogy az eredeti műsor és annak ismétlése is egy időben fusson. Nojszen nem hiába jár csodálkozni hozzánk az egész hanyatló Nyugat, igaz, amit mi csodálkozásnak képzelünk, az valójában elképedés, de majd a félázsiaiaknak azt lódítjuk, hogy az egész világ minket másol, Plagi bácsi másológépén persze.

Tekintsünk el aztán attól is, hogy a kínálatban nem ám akármilyen "íjászverseny", hanem egyenesen történelmi (!) íjászverseny szerepel, bizonyára izgi lesz, máris tűkön ülök. Az ugyan nem világos, mitől történelmi egy íjászverseny, attól, hogy e remek esemény oly nívós, hogy egyenesen, máris, legottan történelmi jelentőséggel kezd bírni, vagy pedig az amatőr történelembarkácsolást szépen átnevezzük "történelminek", as usual. Nem is kell hozzá más, csak Baltásország szépen bejáratott giccses kellékei, táltoscipő a Szittya Kft-tól (12 ezer forint), Koppány vezértől sms-ben is megrendelhető vesszőtartó tegez csengőhanggal, bőrsüveg az Euroturán 2000 Tele Shopból, hozzá ajándék bűbekecs személyesen Horst Fuchs-tól átvéve, no - és máris akkora szittyoidok és történelmiek vagyunk, hogy a fal adja a másikat.

Na, de egy kicsinyég eljárt a kezem, meg elvitt a HÉV, nem is erre akartam rárajtolni a Molnár Kft. finoman tápláló műsora kapcsán. Hanem. Hol van a programban a kapuvári húsüzem ügye? Erről se kép, se hang. Az országos sajtó szinte mindegyike cikkezett erről a témáról, de a Molnár Kft. mint helyi média érdekes módon ezt nem tartja fontosnak. Sebaj, majd a helyi félázsiaiak jól megdicsérik megint, anyagi javakkal is ellátva, hogy milyen faszagyerek ez a Molnár Ferenc, a megyei önkormányzat pedig majd megint kitünteti ezt a remek csapatot minőségi munkájáért. Így megyen ez Félázsiában. Hogy mi zajlik a világban, az nem érdekes, elvégre a valóság is csak egy bolsevista trükk. Alternatív valóságépítő kormányzatokhoz alternatív valóságépítő média dukál, az, hogy éppen a húsüzem sorsa forog kockán, nem érdemes arra, hogy képernyőre kerüljön, ellenben a nem is akármilyen, hanem egyenesen történelmi íjászverseny oly annyira elmaradhatatlanul kévánatos, mint se kép-se hang kormányfőnek az OPNI.

UPDATE!

Az egyébiránt is roppant színvonalas Molnár Kft non-tájékoztatása helyett ld. az ATV ma reggeli műsorából a jónevű Kapuvári Józseffel (Húsipari Dolgozók Szakszervezete) készült beszélgetést:

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr294774154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása