Hiába no, a tény kétségtelen: meglehetősen nagy a torlódás Orbán Viktátor végbélnyílása körül, elvégre sokan innen nyerik mindennapi betevőjüket.

Az Altesti Mesternyalnokok kórusának díszes előénekeseként a minapában Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara főnöke nézett fel úgy a Nemzetvezetőre, ahogyan ember csak a feszületre szokott, és nem győzte köszönetcunamijának ragacsos testnedvével nyakig elárasztani őt, hálálkodva neki azért a 47 ezer forintos, tündérmesés Szép Új Világért, amit a Hőnszeretett a lábaink elé rottyantott. Segg-, talp- és mindennyalóéknál márminálunk az jött népszopásba, hogy a Felcsúti Generalisszimusz láttán pavlovi csengőként indul meg bennük a nyálelválasztás, hogy aztán a rituálé során nyelvüket hamarvást Miviktorunk ízletes ánuszára helyezzék. Miviktorunk nemesebbik felének, szebbik arcának nyelvheggyel történő finom csiklándozására azonban az ungabungai Médiatanács is igényt tart, amely a Klubrádió kapcsán nap mint nap bizonyítja szervilizmusát, rosszindulatát és végtelen arcátlanságát. A mai naptól fogva bírósági határozata is van róla, hogy a törvények betartása helyett megpróbálta elszabotálni a bírósági végzést. Kiteheti az iroda falára, a NENYI meg a Csúti Csegevara összehokizott képe mellett jól mutat majd.

Ha az ember nem – az egyébként Szalacsi Annamária által felügyelendő, tájékoztatásilag Untersovszkyval és Rákay Phülöppel „kiegyensúlyozott” – köztévé műsoraiból tájékozódik, akkor közismert lehet számára, milyen unortodox módon próbálta ellehetetleníteni a banánisztáni Médiatanács a Klubrádió működését. Ahol Miviktorunk az Úr, ott alternatív hang nem létezhet. Ez a cél ragyogott ungabungáék egén, ahogyan Kedves Vezetőnk ragyogja be egyedüliként az univerzum spirálgalaxisának örök éjszakáját. Médiatörvények sorával adtak olyan széles jogosítványt a Nemzeti Összefonódások Rendszerének kezébe, ahol a Médiahatóság és a Médiatanács elnöke is Szalacsi Annamária, ami már eleve önkényeskedésre teremt lehetőséget, olyan apróságokról már nem is beszélve, hogy Szalacsi fütyeszes országgyűlési képviselő volt. Ugyan miből gondoljátok, hogy nem független? Hogy önkényeskedni fog és pártérdekeket szolgál? – harsogták akkor szemforgató módon fideszes képviselők. Hogy miből? Onnan, hogy ismerünk benneteket, mint a rossz pénzt, és a mai bírósági döntés után szabotőr munkájukról hivatalos papírjuk is van. Jöhetnek a trollok, védeni a védhetetlent, elvégre számukra a tény bolsevista trükk, a valóság pedig perceptuális hiba.

Mert fideszes parlamenti képviselőből úgy lesz hirtelen „független”, ahogyan Schenki Pálból lett „független” államelnök, ahogyan fideszes pártkatonából lesz független PolPot Péter, ahogyan semmiségi törvényt író Balsay Istvánból lesz „független” alkotmánybíró, ahogyan fideszes színekben 2010-ben parlamentbe került Domokos Lászlóból lesz „független” ÁSZ-elnök. Szalacsi Annamária komisszár céljára kellett, erre a célra pontosan meg is felelt, hiszen tudományos előmenetele alapján aligha kerülhetett volna pozícióba, neki médiatudományi végzettsége nincs. Megvan hát a recept, ha apróhirdetésben akarnánk a tipikus fideszest megtalálni: lehetőleg legyen kellően törtető + legyen gerinctelen és rosszindulatú + lehetőleg ne értsen semmihez + nyelve a Vezér ülepéhez legyen ragasztva + képes legyen vigyorogva belehazudni a kamerába = máris kész a fidesznyik képviselő archetípusa!

 Szalacsi Annamáriáék hónapokig kotlottak a Klubrádió frekvenciájának ügyében, holott a bíróság világosan fogalmazott. Majd azzal az abszurd döntéssel nyilvánították semmisnek az összes többivel egyetemben a Klubrádió pályázatát, hogy alaki hibás, mert a pályázati anyag hátoldala (!) nincsen aláírva. Ugyan mutasson már nekem Cenzúrasszony olyan hivatalos papírt, ahol feltétel a hátoldal aláírása? Cinizmus, elfogultság, rosszindulat és mérhetetlen gerinctelenség süt belőle. Nem a pályázat alaki hibás, hanem Szalacsi Annamária alaki hibás, mert nincs minden oldala aláírva. Ma a Fővárosi Ítélőtábla azt a döntést hozta, hogy hatályon kívül helyezi Orbánisztán ötödik hadoszlopának, a Médiatanácsnak a határozatát. Nyilván ezt is megpróbálja majd ez az aljas banda negligálni. Pedig ismét egyértelműen fogalmaz a bíróság, hogy a Médiatanács ellenszegült a bírósági határozat végrehajtásának:

 

a Fővárosi Ítélőtábla végzésében külön kiemelte, hogy a médiatanács ’kötelességét megszegve helyezkedett szembe’ a korábbi bírósági ítélettel, amelyben a médiatanácsot a korábbi győztes pályázatának kizárásra és az új pályázati győztes kihirdetésére kötelezte.” 

 

A Médiatanács szabotőr, következik a döntésből. Ha nem ez következik, cáfolja meg valaki. Ez nem a mocskos Nyugat, a nemzetközi baloldal, a gyurcsánytakaroggykarvalytőke, a két évvel ezelőtti emúttnyócév, hanem a magyar bíróság döntése. Addig is „érdemei elmeréséért” jár Szalacsi Annamáriának a kitüntetés, elvégre semleges, független testülete élén az elvárásoknak megfelelően dolgozott. Igen, pontosan az elvárásoknak felelt meg. Mondani sem kell: ahhoz nem lesz gerince, hogy lemondjon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr704665344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása