Tegnap, midőn az Elempé leláncolt Prométheuszai felmelegítvén decemberi akciójukat, a Közgép telepén leláncolták magukat, a Fidesz aktuális szőke nője, Selmeczi Gabriella megszólalásával ismételten nagyot alakítva tette boldoggá életem egy negyedóráját.

Az efféle, reptéri büfésnőből „szenátor” Selmeczivé avanzsérozott, nem feltétlenül az eszéért szerethető lényekről mondaná Hofi, hogy ilyeneket legeltettem gyerekkoromban a Bakonyban. Az, hogy a Simicska-Nyerges birodalomba a „nemzet érdekeit néző” Fidesz Simicska-talicskával és Nyerges-vontatóval tolja ki az eszméletlen mennyiségű zsét, csak annak nem világos, aki az egészből annyit akar meghallani, mint Budai Bugyula, a Kedves Vezető emberarcú pitbullja. A traktorfilozófus Budai, akinek szintén tegnap óta papírja is van róla, hogy alaptalanul indított aljas támadást Heller Ágnes és „bandája” ellen, amikor megkérdezték, mit szól a Nemzett Gojóstollának pálgiumbotrányához, azt a releváns választ tudta adni nemzetiegyüttműködésileg: mit keres Oszkó Péter a Wizz Airben.  Nos, valóban, az ilyen… hogy is mondta a temetkezési vállalkozóvá előléptetett Kövér Laca barátunk legendásan polgári stílusában?... az ilyen „utolsó, senkiházi nyikhaj”, mint a lefekvés előtt Heidegger filozófiáját kapálgató Budai meg a mata brókerekről álmodozó nyugdíjvédő Gabika, valóban, mit is keres a Vizerben?

A szenátorasszony, aki nem egyszer tett tanúbizonyságot arról, hogy létének kizárólagos célja, hogy a szőke nős viccek valamennyi sztereotípiáját önnön magával igazolja, tegnap elvtársi kiállásával próbálta védeni a Sunyicska Lajos birodalmába öntött gyémánt félkrajcárokat. Mármost, ez a szerencsétlen már csak azt nem veszi észre, hogy ezzel a kiállásával saját magát leplezi le, elvégre, ha a Sunyicska-birodalom nem a Fütyesz által az orosz maffia mintájára teremtett oligarchahálózat pillére volna, akkor miért is védené meg éppen a Fütyesz, nem igaz? Megint és megint kilóg a ló, nemcsak a lóláb, kedves fideszes elvtársak!

A szőke nő azt bírta mondani az ő szájával nekije, hogy… de inkább idézem, mert annyira cuki: „Selmeczi Gabriella közölte az LMP-s politikussal [tudniilllik Schiffer Andrással], hogy ha nincs önálló javaslatuk, elképzelésük az életről, akkor sem ilyen látványos akciókkal, leláncolásokkal kell felhívni a figyelmet, hanem a Parlamentben kell dolgozni. Az országgyűlési képviselők munkájának fő terepe a Parlamentben van”. Így szól a Fidesz közleménye saját honlapján, ugyanitt, aki erősebb idegrendszerrel rendelkezik, annak a 18-as karika betartásával javaslom megnézni azt a fejet is, amit a szenátorasszony produkál – az se semmi, sok mindent elmond. Még egyszer, ha nem világos: „országgyűlési képviselők munkájának fő terepe a Parlamentben van”. Gondolom, biodíszletként, hiszen a fidesziták eddig is számos ellenzéki javaslatot meghallgattak, miközben a disznóólból érkező röfögésekre hajazva a kollektív hőbörgések polgárilag elegáns hangjait hallatták. Hivatkozik az egyébként is droidok bábszínházává züllesztett parlamenti munkára  az a szőke nő, akinek elvbarátai az emúttnyócévben rendszeresen távol maradtak a parlamenti munkától, élén a kisnövésű Pusztaputyinnal, aki nemcsak hogy kivonult a parlamentből, de be se járt, vagy éppen kordont bontogatott az önmagát rábaközi fesztiválok pörköltjeinek és Lajta-sajtjainak zsírján szép kövérre hizlaló Ivanics Ferenc társaságában. És mondja ezt teli szájjal ez a gagyi  nőszemély úgy, hogy nem sül le az arcáról a rinocéroszéhoz hasonlóan vastag bőr, vagy hogy lelkiismeret-furdalása lenne. Persze hogyan lehetne lelkiismeret-furdalása, mert ahhoz lelkiismeret is kellene. De ahhoz, hogy a fideszes kózanosztra akolmelegébe valaki bejusson, ez kizáró ok. Ott az ostobaság és a gerinctelenség kimondottan erény, a lényeg a feltétlen hűség és kitartás a csúti csegevara mellett a végsőkig.

Apropó, elkapták a plázában Selmeczi Gabika „unortodox” mozgólépcsőzését. Ismeritek? Kötelező darab. Shit Pulit plagizálva, hogy úgy mondjam: „törzsanyag”. Benne rejlik a Fidesz-lét esszenciája.

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr714648164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása