Orwelliában a pállgium az nem pállgium, mert a pállgium olyan nem pállgium, amelyben a pállgium az nem pállgium az nem. Erre a szar emberre egy szót is pazarolni sok, de azért az indoklás veri a lécet: "A Testnevelési Egyetem szakmai hibát vétett, amikor ezt a szövegazonosságot nem tárta fel időben, s így a dolgozat szerzője azt hihette [sic!], hogy értekezése megfelel az elvárásoknak". Így kell kenegetni, jó vastagon, ahogyan bóvliországban dívik. Íme az írástudók árulása egy írástudatlan miatt. Köszönjük, hogy e gerinces főkből álló bizottság a tudomány hitelét választotta a szerecsenmosdatás, a talpnyalás helyett. Varnyú a varnyúnak nem vájja ki a szemét. Mielőtt elindulnék tárogatózni, lecsót főzni vagy műnyelvelni, a végére azért én is Ctrl + V-znék egyet. Elvégre mint a poszt szerzője azt hihettem, hogy.

 

2 komment

Címkék: 1984 gagyi

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr114343492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Menci 2012.03.27. 17:40:32

Az ország és a tudomány arculköpése. no comment

miami press 2012.03.28. 17:30:15

Legyen doktor mindenki! A Selmeczi is doktor, a Szijjártó is legyen az! A Wittner is, a Cikes is! Kisdoktorok. Pl. kicsi irodalomtörténészek...
süti beállítások módosítása