A KNHBK, vagyis a Kapuvári Nagyon Helytörténészek Baráti Körének sokéves kutatásai alapján feltételezhető, hogy Attila, hun király 449-ben megfordult Kapuváron. Egy Kapuváron talált, de mára már rejtélyes módon elveszett régészeti lelet erre enged következtetni. A hunok kedves vezetőjének tárgyi lelete elmosódva ugyan, de egy csodaszarvast formázó motort, és egy azon ülő, hátrafelé nyilazó alakot ábrázolt, mely valószínűleg magának Attilának a képmása. A Kapuvári Nagyon Helytörténészek Baráti Körének kutatásai szerint ez az emlék nem a „boly” fejedelemséggel, de legalábbis a „boj” hatalommal függ össze, mint korábban feltételezték, hanem Attilával. Ráadásul a lelet bojként való olvasata félreértelmezésen alapszik, mert az valójában nem boj, hanem gój emlék, amint azt a Gój Biciklisek Ph.D-sei megállapították, összhangban az Attila Páva Kör kutatásaival. A képmás alapján a KNHBK arra a következtetésre jutott, hogy Attila 449 nyarán járt Kapuváron, és a Széchenyi utcában lakott. Attila egy forró nyári éjszakáját töltötte itt feleségével, Arykannal, szállása gyékényből font kerítéssel volt körbevéve, és amikor az est leszállt, szolgálói fáklyát gyújtottak és dalokat adtak elő az ő tiszteletükre. A múlt felé hátrafelé nyilazó történészek feltételezései szerint Kapuváron, az itteni fürdőszobában fogant Attila és Arykan szerelmének gyümölcse, a hős Ellák, akinek ágyékából később Csaba királyfi elődei származtak. Attila valószínűleg azért választhatta Kapuvárt, mert a Kárpátok hegygerinceinek ölelésében, amelyek köztudottan Isten Oszlopai, a hun király itt talált biztonságos menedéket magának, és a Szíriusz bolygóról származó Arykan itt csavarta meg háromszor Attila király sajtszagú tökeit. Sőt Attila nagy nevét őrzi Kapuvár elnevezése is, hiszen mind az Attila szó, mind pedig Kapuvár három szótagból áll. Amint azt a Kapuvári Nagyon Helytörténészek Baráti Köre kódfejtőinek legújabb kutatásai mutatják, a Kapu elnevezés az 1500 évre titkosított hun rovásírás szerint valójában Attilát jelenti, a vár pedig arra utal, hogy Attila 449-ben itt várta a Szíriuszról turulmadár szárnyán érkező Arykant. Erről ugyan nem maradtak fenn források, de amint arra a nagyon helytörténészek rámutatnak, ez is csak az Egyetlen Igaz Történelem visszamenőleges hatályú grandiózus projektjét minduntalan akadályozó amerikai vérszívó imperialista disznók aknamunkáját mutatja.

1 komment

Címkék: gagyi

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr363589791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miami press 2012.01.19. 20:11:01

Novazze! Akkor most már biztos, hogy feltaláltam valamit a kertben krumpliásatás közben. Az most vagy törzsnyag, vagy vakondpiszok, vagy egy igen régi valami. Mindenesetre kiadom.
süti beállítások módosítása