A parlament honlapja szerint Ivanics Ferenc a nemzetinek tévesztett köznevelésről tette az alábbi felettébb tartalmas hozzászólást, melyhez fogadja gratulációmat:
 
IVANICS FERENC (Fidesz): Elnézést, elnök úr, egy technikai megszólalásom lenne. Az előbb felolvasta, hogy kik szólalnak hozzá a vitában, és úgy olvasta, hogy Babák Mihály, Hiller István és Ivanics Ferenc következik. Hiller István itt van a teremben, előre be van jelentve; kormánypárti hozzászóló volt, nem értem, hogy miért nem szólal meg most. (Babák Mihály: Ő elmondta már. Az előbb ők kaptak szót, most te jössz.) Én nem szeretném elvenni... Elméletileg ő jön. (Kőszegi Zoltán: Elnök úr, megy az idő!) Köszönöm.
Elnézést, az órát vissza lehet állítani? Ez technikai jellegű hozzászólás volt.
 
ELNÖK: Sajnos nem lehet, képviselő úr. Megadtam a szót.
 
IVANICS FERENC (Fidesz): Köszönöm, akkor nem kérek szót. Köszönöm. (Derültség az ellenzéki padsorokban.)

 

Mi is köszönjük, Emese.

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr363431144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miami press 2011.12.02. 15:42:46

Nézd pozitivan! Legalább hozzászólt. Kicsit rövid, kicsit ritka, kicsit technikai, de legalább a mienk! Igazi rábaközi narancs... Hát még majd, ha a pincér is bekerül!!! (egyenesen a kulturális bizottságba)
süti beállítások módosítása