P.mester 2011.01.27. 17:40

Live stream - 2.0

Előben a tüntetésről:

 

2 komment

Címkék: 1984

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr212618632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oszkár írja 2011.01.27. 20:04:36

Nagyon jó volt főleg, hogy élőben nézhettem. Köszönöm P. mester

Viktátor nem akarja megérteni és bandája sem miről is van szó, illetve nagyon jól tudják miről is van szó!

Nem ide tartozik, de ha előre megyek és szavazójogot adnak a határon túli kettős állampolgársággal rendelkezőknek, akkor elég nagy a veszélye annak, amit még korábban mondott a volt egyészségügyi miniszterük, miszerint ha határon túli magyarok kettős állampolgársággal és szavazati joggal rendelkeznek húsz évre be van biztosítva a fityesz hatalma. Ám ennek még lesz egy két csattanópontja!

Ferit vissza ahogy az a dalban is szólt.

P.mester 2011.01.27. 20:29:14

Ne nekem köszönd, én csak beágyaztam.

A Kafkaz politikai áthallásokat tartalmazó, "Feri segíteni kell" nótája igazi gáz volt! Pontosan azt hitelteleníti el, amiért az ilyen rendezvény létrejött, hogy itt nem a "ferikről" van szó, hanem a sajtószabadságról, ami nem pártpolitika. Feladta a labdát, amit a Dr. Genyához hű sajtó nyilván le is fog csapni: igazolva látván, hogy GYF "visszakúszik". Holott nem erről van szó, ez egy nagyon szerencsétlen dolog volt. Színes volt, két kimondottan jó szónoklattal, Bárdos Deák Ági klasszikus nótáival, igazi cigány folklórral, és Bakáts sem volt annyira szerencsétlen, mint múltkor.

Mindenesetre tanulság a szervezőknek, hogy legközelebb egyeztetni kell a fellépőkkel az eljátszandó számokat, hogy ne legyen benne pártpolitikai üzenet. Noha direkt kérték, hogy ne legyen ilyen, mert ez nem erről szól.
süti beállítások módosítása