A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr552561475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oszkár írja 2011.01.05. 20:03:29

IKDSZ elnöke szűklátójának ajánlom

P.mester 2011.01.06. 09:20:16

Erre a pártidiótára gondolsz?

atv.hu/video/video-20110105_stagel_bence

Ahogyan UP mondta:

"Az emberi faj 2,3 millió éves fejlődése során (a törzsfejlődés korábbi szakaszait nagyvonalúan nem számoljuk) az agyunk egyik legfontosabb feladata a veszély fölismerése volt. Idejében észlelni a veszélyt, legyen az kardfogú tigris, szakadék vagy közeledő KDNP-képviselő"

oszkár írja 2011.01.06. 19:18:57

@P.mester: Igen rá gondoltam.
Vigyázz mert cenzúrázni fogják ezt:
Erre a pártidiótára gondolsz?
(húzzon a sunyiba ez a gyöpös.) Köztudott én nem szeretem a bazmegozást és az illen szókincset, de a kurva kibaszott hétszenséges hétszentségit ebbe hétszenséges hétszentségbe, már aki nem érti azt meg zagyával, hogy 7 csatorna közül lehet választani és akinek nem tetszik az egyik kapcsoljon át a másikra ami tetszik. Ennyi az egész. Olga mondta neki, de hiába csak monoton szöveg mint rég pártunk és kormányunk nem akart rá egyenesen válaszolni, pedig egyenes beszéd a műsor címe , és ő nem akart egyenes beszédet. Hát ilyen ember. Mert ha kérdeznek valamit legalább mondja azt nem akarok rá válaszolni, de ehelyett monoton begyakorolt szöveg.
Hofi szavával élve jön a cenz meg az ura azaz a cenzúra. Utána meg a nép megy...

P.mester 2011.01.07. 10:02:15

Ez a klerikáris, szervilis fajankó saját ízlését igyekszik államosítani, amely nem más, mint ízlésterror, zsarnokoskodás. Az ilyen egy pártidióta. Ő nem az ország javát kívánja szolgálni, hanem saját ízlésével egy pártérdeket szolgál.

Miféle keresztény értékekről beszél ez? A pökhendiség keresztény érték? A becstelenség keresztény érték? A hazudozás keresztény érték? A kapzsiság kersztény érték? A bosszú keresztény értéK? A képmutatás keresztény érték? Az önszerelem keresztény érték?

A "keresztény érték" permanens hangoztatása egy maszlag, egy ideológiai lepel, amelynek célja, hogy saját zsarnokoskodását leplezze. A legutolsó, amely eszembe jut róluk: a keresztény alázat.

Tisztelik a törvényességet? Nem!
Tisztelik az alkotmányt? Nem!
Tisztelik az alkotmánybíróságot? Nem!
Tisztelik az emberi jogokat? Nem!
Tisztelik a magántulajdont? Nem!
Tisztelik a szociális biztonsághoz való jogot? Nem!
Tisztelik a tudományos és a művészeti szabadsághoz való jogot? Nem!
Tisztelik a gondolatszabadsághoz való jogot? Nem!

Nemhogy keresztény, de semmilyen értékrendet nem tisztelnek. Egyetlen "értéket" tisztelnek: önnön hatalmukat, de mindenáron.

Van olyankonstans, állandó érték, amit saját magukon kívül tisztelnek?

miami press 2011.01.07. 14:40:04

@P.mester:
Nagyon igazad van! Minden emberi érték, minden emberi jog egyben keresztényi érték is, meg forditva. Akkor is, ha azt nem is kereszténységnek hivják, hanem valami másnak. Ergo: nem alapitanék rá külön pártot. Hacsak az ő kereszténységük nem valami mást hangsúlyoz. (lásd fent mint lent), vagy szolgál.
süti beállítások módosítása