„Nyilvántartanak
nyilván tartanak
tőled
tartanak
tőled
nyilván tartanak tőled.”
 
Kontroll Csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr342550790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Menci 2011.01.02. 15:51:17

Hát ezt is megértük! BUÉK!
(IP-t eltüntetni, Mencit-et Panni-ra váltani, SZER-t aktiválni, *.infot burgenlandi szerverre telepiteni,...)

P.mester 2011.01.03. 11:46:14

@Menci:

BÖÉK! Boldog Ötvenes Éveket Kívánok!

miami press 2011.01.03. 12:11:58

Ezentúl ezen név (vagy más) alatt fogom alapjaiban rengetni a fennálló rendet.
Üdv (a Nagytestvérnek)
Neduddki (alias Ice tee)

miami press 2011.01.03. 13:24:52

BÖÉK! És egy szebb holnapot!
Ha a Rákaynak az a stílusa ami, a stílus pedig maga az ember,... Lehet, hogy egyeseknek ez természetes, de egy kommunikációs vezetőnek, s mostantól egy köztévé egy vezérének, aki saját szavai szerint is "értékek mentén akar élni" (ezt szépen mondta, kurvaanyád nélkül) ez megengedhetetlen. Vagy ezek az értékei. A "bazd meg" pedig kötőszó. Mostantól pedig ez a közé is. Ugyanakkor felháborodunk egy amerikai rapper szavain. Sőt büntetünk miatta. (Mert az csúf, és veszélyezteti ifjaink lelkületét. Itt. a Tilos nevű rádión. Az mt1-et pedig Rákay igazítja.) Ha már pedig Rákay értékei azok amik, akkor a kinevező értékei is azok. Így lesz aztán a sexlapocska szerkesztőből médiaatyaúristen, káromkodó, kurvaanyázó, nagyképű senkiből köztévé-vezér, egy csetlő-botló nyelvőrből pedig ke. Stb. Lehetnek azok "nemzeti konzervatívak", sőt kereszténydemokrata értékek is. Lehetnek?
Ebben az esetben azonban nagyon megkérdőjelezhető az én értékrendem. Mert ezek szerint nem vagyok sem (magyar)nemzeti, sem konzervatív, sem pedig keresztény. Ergo: kijelenthetem, hogy ezen értékek szerint nem is vagyok magyar, nem vagyok konzervatív és nem vagyok keresztény. Sőt: ezek értékek alapján nem is akarok az lenni. Nem akarok sem a Rákaykkal, sem Szalaikkal, Schmitekkel, sem kinevezőikkel egy értékrendet képviselni, egy lapon azokkal szerepelni. Majd az utókor meg eldönti, kinek volt igaza. Ennyit a nemzeti együttműködésről, ami egyébként annyit sem ér, mint a papír, amire kaszinótojást biggyesztettek, nagyon helyesen.
Kíváncsi (sem) vagyok, van-e még lejjebb?
süti beállítások módosítása