1 éve és 1 napja indult útjára a kapuvar.blog.hu, úgyhogy ez most egy boldog nemszületésnap. Örömvonaglás:

 

 

Köszönet minden nedves olvasómnak, hogy meglátogatott, külön respekt a kommentárokért, és a magánlevelekért Kapuvártól Szolnokig, Bécstől Firenzéig - tartsátok meg jó szokásokat.

Ez alatt az egy év alatt 89 poszot írtam kapuvári témákkal kapcsolatosan, az oldalletöltések száma pedig 19 855 volt (amely persze nem azonos a látogatók számával).

 

Egy éves lettem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A drága blogolvasó olyik alkalmakkor mulatságos cuccokat keresett oldalamon, melyen - má' bocs - némely esetben röhögtem, nagyon csúnyán.

A tíz általam legérdekesebbnek tartott keresés a blogon (ti írtátok):

1. cukifasz

2. sült kalbász recept

3. honnan származik a józsi név?

4. tescoban dolgozni csorna

5. marok mari

6. hogy mit jelent a dont worry be happy jelentése

7. ló élvez a nőre

8. buzi gyula kapuvár

9. vizi szörnyek

10. kutyafitty jelentése

 

Végezetül, nem egyszer találkoztam az egy év során a következő kereséssel: "P+mester+elérhetőség". Nos, a profilomban megtalálható az elérhetőségem, de akkor most explicit is kiteszem villanyposta-címemet megent: lacana@citromail.hu.

 

Hullámzás!

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr141732120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanga60 2010.02.16. 15:50:52

Üdv P. mester!

Gratula és köszönet! Valék kapuvári vagy 9 éven át. Örömmel olvasok ezt-azt a városról, különösen a múltól, merthogy a mai közélet inkább a K1-re hajaz. Eddig jól esett olvasni a bejegyzések zömét, bár itt-ott vitriolosabb a szöveg, mint ahogy én szeretem. Remélem a választások éve hagy időt kutatásra is. Ajánlanék a figyelmébe egy linket (www.muemlekem.hu/kereszt-szabalyok) azzal a megjegyzéssel, hogy a 80-as években Szetkuthy Károlyék a Pátzay Iskolával felmérték a kereszteket, a dokumentáció nem tudom hová került.
Szóval, várom az újabb bejegyzéseket! Minden jót, üdv:

P.mester 2010.02.17. 13:55:39

@Hanga60:

Hmmmm, 9 év, az már horatiusi idő, ezalatt már megcombosodhat a ♥-ben a vonzalom, miszerint: "Úgy szeretem Zágont, hogy nem feledhetem Kapuvárt".

Szóval (a köszöntés lecsúszott ide): Üdv, és mindent jót!

Hála a kommentért, az olvasásért, a dicsérő és bíráló szavakért, illetve különösen a linkért. Sajnos a belinkelt oldal meg-nem-találást jelez, de a honlap így is sok csemegét tartogat, melyet szememmel mohón lelegelhetek.

Vitriolosnak, úgy látszik, túl vitriol, amúgy ez tiszta retorika. Igyekszem a formát a tartalomhoz mérni, közéletünkbe is sok vitriol van belekeverve. Vagy másként: a politikai környűlállás is "Kis Magyar Pornográfia" - erről is írhat majd Esterházy P. mester egy újabb "Javított kiadás"-t.
süti beállítások módosítása