P.mester 2011.01.28. 00:07

Add az arcod!

Örvendetes, hogy mielőtt a Kósa–Szijjártó tandem Matolcsy Ezoterikus György hathatós segítségével végleg bedöntené a forintot, a Rábaköz bátran önálló útra lép, és még az idei évben új pénzt vezet be, a rábaközi tallért. Lelkes lokálpatriótaként csatlakozván a Rábaközi Vidékfejlesztési Egyesület felhívásához, a magam szerény eszközeivel szeretnék hozzájárulni annak eldöntéséhez, hogy kinek az arcmása köszönjön vissza az 500 talléros címleten. Minthogy különösen nagy jelentőségű ügyről van szó, demokráciánk e felfelé ívelő korszakában szeretném nyájas olvasóimat arra buzdítani, hogy a jelesebbnél jelesebb rábaközi hírességek közül válogatva szavazzanak az alábbiakban arra a személyre, akinek arca a leginkább alkalmas arra, hogy példamutató magatartásával reprezentálhassa ősi történelmi-néprajzi tájegységünk nemes értékeit.

 

 

 

polls & surveys
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr792619472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misc · http://misc.blog.hu 2011.01.28. 00:57:00

Nem akarom elrontani az ünnepi hangulatot, de szólok, hogy a tallér egy az egyben a forinthoz lesz rögzítve, szóval ha Matolcsyék döntik a forintot, akkor a tallér is megy vele :)

P.mester 2011.01.28. 09:47:01

Hűha! akkor, bizony, lehet, hogy vissza kell térni a cserekereskedelem bevált formájához.

oszkár írja 2011.01.28. 19:02:35

Hát ez rohadtul tetszik nekem!
Ám férretéve most bennem levő nevetést, szerintem jó ötlet a tallér bevezetése, igaz van ennél fontosabb dolog is, de én támogatom. Ha valaki egyetért velem kommentben erősítse meg, vagy küldjön üzenetet. Köszönöm.

bbali 2011.02.04. 11:01:12

Németh Marica a zsarolós, hangrögzítős, Fideszes vagy nem Fideszes kónyi polgármesterjelölt, ex-iskolaigazgató???
Róla elég keveset hallani.
Először azt hittem csak egy kakukktojás.
Szavazatai alapján nem túl ismert, vagy nem elég példamutató. Vannak nála nagyobb arcok is!

P.mester 2011.02.04. 16:41:02

Bizony-bizony, ő az a nemes honleány!

Ő, aki példamutató pedagógusként ilyen "közerkölcsre" és tisztességre okítja a Zifjúságot.
Mellesleg ő ebben a sztoriban nyilván csak elvitte a balhét, a hangfelvételen az ÁSZ-elnök mellett utalnak egy bizonyos "Alpárra" is (na vajon, ki lehet, hüm-hüm?), meg egy "Jánosra" (ő csak nem egészen véletlenül a csornai Charles Bronson? Á, dehogy!)

Hangfevétel itt:

www.youtube.com/watch?v=S5Q7IgW8IR0&feature=related

Cikk meg, mondjuk, ehun:

index.hu/belfold/2010/09/05/asz-vizsgalatos_zsarolasrol_tanacskoztak_a_fideszesek/

bbali 2011.02.26. 11:32:38

Kapuvár csak úgy ontja a hírességeket, a példaképeket.
Talán nem vagyok elég TV és VV függő ezért csak most tudtam meg, hogy VV4 Olivér is Kapuvár szülöttje! Ha már szegény eltávozott a villából (a kultúra fellegházából), kárpótlásul legalább a talléron szerepeltethetnénk az arcképét!
süti beállítások módosítása