Magas rangú vendéget fogadott tegnap Kapuvár dolgozó népe, Lezsák Sándort, népi demokratikus országgyűlésünk alelnökét. Az elmúlt rendszer kizsákmányoló politikáját eltörlő forradalmunk e ragyogó hősét, aki újult erővel építi a demokratikus centralizmust, a nép részéről Panyinné Zsuzsika és Sublót Pista traktoristák, pártunk részéről pedig Hámori tanácselnök pajtás és Kóczán párttitkár elvtárs köszöntötte. A fogadáson megjelent helyi pártvezetőségünk több tagja, és forradalmunk kitűnő élharcosa, Ivanics elvtárs is. Napjaink Leninje e látogatása alkalmával kifejezte örömét az imperialista érdekek kiszolgálóinak és a múlt sötét, reakciós bandáinak legyőzése fölött, és miután forró csókokkal halmozta el a magunkfajtákat, tájékoztatást adott arról, hogy népünk árulóinak újabb ravasz aknamunkáját sikerült lelepleznie. Lezsák elvtárs ezt követően a munkásbrigádok jelenlétében és elvtársaink gyakori bólogatása közepette keményen ostorozta a már megint hanyatló Nyugatot, majd éberségre szólította fel Pártunk helyi vezetőségét.

lezsák.jpg

Forrás

 

Munkalátogatása során megtekintette a kórházunkat az elmúlt nyolc év alatt ért háborús sebeket, és örömmel konstatálhatta, hogy népgazdaságunk a nagytőkések alóli felszabadulás óta Forradalmi Munkás-Paraszt Kormányuk hathatós közreműködésével hatalmas fejlődésen ment keresztül. Pártvezetőségünk spontán ujjongásban kitörve mozgalmi dalokkal éltette Kedves Vezetőnket, hosszas és ütemes taps kíséretében skandálva: Vik-tor, Vik-tor! A magas rangú vendéget kapuvári látogatása végén dolgozó parasztságunk és a Forradalmi Lóbarátok Nemzeti Szinódusa kisdobosokkal kiegészült polgári köre kedves műsorral köszöntötte. A méltóságos elvtárs ezt követően a nép hálájának jeleként kapuvári népviseletbe öltöztetett babát kapott ajándékul vállalatunk kollektívájától. Lezsák elvtárs a virágba öltöztetett diadalkapun keresztül szűnni nem akaró elvtársi integetések özöne közepette parádés hintaján hajtatott el elmúlt nyolc év alatt meggyötört városunkból.

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr354763438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miami press 2012.09.10. 18:48:07

A képek tanúsága szerint Elnök úr is megtisztelte a várost. Fehéring, nyakkendő, zakó panyókára vetve - a városi vezetőknél, ő pedig lazán pólóingben. Felénk ez úgy hangzott: kiöltözött, mint sz...ros Pista Krisztus nevenapján.

P.mester 2012.09.11. 15:38:24

Érdemes hosszasan legeltetni szemünket ezeken az infantilis tekinteteken és az egész testbeszéden. Lejön a nép közé a nagy Niemand, és szeretett népe szolgaian borul a Nagyember lábai elé. Éppúgy, ahogyan tették a kapuváriak Fényes Miklós eszterházai ünnepségén, éppúgy ahogyan tették 1930-ban a fődmíjjelésügyi miniszter látogatása alkalmával, éppúgy, ahogyan tették 1947-ben Rajk László elvtárs kapuvári látogatásakor. Népviselettel, babával, gagyi műfolklórral, képmutatással.

"Igen elnök úr! Csak így tovább, elnök úr! 'Ezen az áron nem kell' - de nem ám, elnök úr, nem bizony! Jól megadta nekik, elnök úr. Szarj a számba, elnök úr!" És oda is fog szarni. És még meg is tapsolják!

Kell nekünk, polgárság? Ugyan, kérem. Dzsentriország ez, Döbrögikkel meg önkéntes jobbágyokkal, szervilis tapsoncokkal. Asztalbanyőtt magyarschággal, anyafődig lógó pipaszárral, melyhez verslapok szolgáltatják a fidibuszt. Meg giccsel, öltözékhazafisággal és látszatvilággal: azt gondolják, beöltöznek bornyúszájú ümögbe, meg felpattanak az ezeréves lúra, máris úgy folyik belőlük a "magyarságteljesítmény" (kopirájt: Csurka), hogy a fal adja a a másikat. Az is bolond, ki poétává lesz Magyarországban. Csoda-é, hogy a baltásetika miatt ennyien búdostak el ebbül a vidéki kócerájból?
süti beállítások módosítása