Házi Barbink, Dukai Regina Papa Jo oldalán új nótával állt színpadra a 2009-es Viva Cometen Te vagy az címmel, melyhez aztán klipet is rendeltek. Ezt az év elejétől kezdte nyomatni a Viva, bár a jútyúbon már korábban kint volt.
 
 
 
 
 
A csávó valóban extrazsír, legalábbis testén hullámzik az extrazsír, jól jön hozzá az XXL-póló. Az új dalocska szövege nem túl megrendítő a bulájról, nővadászatról, hímskalpról, egyszóval ontológiai mélységekbe ás. Némileg erőltetettek az olyan szlenges fordulatok, mint „crazy a stílus”, vagy „nem számít a hajszín, csak a face legyen ütős”, meg hogy „te vagy a jackpot”. A – hadd akkor már énis, énis énis – cool nyelvelésben nagyon up-to-date akar lenni, de inkább kínosra sikeredett, a prozódia olyik helyen nyikorog, a párrímeken sem kellett sokat agyalni. Őszintén szólva a szövegíró nem ezzel az alulpallérozott szöveggel fogja bezsebelni az irodalmi Nobel-csontot. Egy cicahang meg egy rapper találkozása pörgős ritmusban a boncasztalon olyan limonádét fial, mint egy csehszlovák western. Ez a western az egyik oldalon Limonadový Joe (ejtés szigorúan: joe), mutogatós zene meg kemény nézés, a sok lyó-lyó meg bébe elmaradhatatlan sztenderdjeivel. A másik oldalon egy Hello Kitty, aki annyira kawaii (cuki), hogy első hallásra – mi tagadás – nem is ismertem föl Regi hangját. A klipben a már ezerszer átgyalult szimbolikus jelölők: pink csizma, pezsgő magasnyakú pohárban, színes fények játéka, kristálycsillár. Ezeket mind hallottuk és mind láttuk már valahol. Ha jól csalódom, egy beállítás erejéig az örök társ, Debreczeni Zita barátnénk is befut. Nem egészen értem, miért kóstált a film ötmillát. De jól van hát. Regi a mi kutyánk (cicánk) kölyke, ha az új produkció engem nem is talál meg, nyomja csak ezerrel.
 

A belinkelt változatnak a Youtube-ról való eltávolítása után itt vagyon a Zúj hely:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr121707692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása